Choď na obsah Choď na menu
 


Doplnky

 Topánky: Asi najznámejšie sú topánky Loubotin, Jimmy Choo, Manolo,... Nepoznáte topánky Loubotin, topánky s červenou podrážkou ? Ide o topánky od Christiana Loubotina, ktorý k týmto unikátnym topánkam prišiel celkom náhodou, keď nešťastnou náhodou vylial červený lak na topánky. Táto kombinácia sa mu zapáčila a odvtedy ide o unikátne a najžiadanejšie topánky dámskeho botníka. Ceny týchto značiek sa pohybujú od 500$-po niekoľko tisíc. Záleží od druhu a dizajnu. Väčšinou ide o unikátne kúsky.  


lounbbu-horz.jpg













us.christianlouboutin.com Loubotin ponúka na svojom eshope veľký výber topánok, ale dajú sa objednávať iba do vybraných krajín.
jimmychoo.com na tomto eshope sa topánky dajú zakúpiť, ale len v rámci USA alebo UK, čo je pre nás veľkou nevýhodou. 

Kabelky: Po značkovej kabelke túži väčšina žien. Ide o prestížne značky ako napríklad: Prada, Hermés, Louis Vuitton, Dior, Chanel, Gucci, Celiné. V dnešnej dobre sa na trhu objavuje čoraz viac falzifikátov. A ak ľudia nebudú vedieť rozoznať fake od pravej, môže sa stať, že sa dostanú do tohto podvodu s kabelkami. Pri kabelkách si treba všímať hlavne detaily. Ceny takýchto kabeliek ako napríklad Hermés, Prada atď. sa pohybujú v cenovej kategórií od 4000€- a cena sa môže vyšplhať až na 105 000€ to už ide o kabelky, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre jednu osobu. 
Takzvané online butiky ponúkajú: 
gucci.com na tomto online butiku nás zaujala hlavne možnosť "Free shipping", poštovné zadarmo, čo ponúka iba máloktorá lukratívna značka. 

prada.com Prada taktiež nezaostáva a ponúka možnosť E-store Ak by ste si objednali kabelku tejto značky najbližšie by ste si pre ňu mohli prísť do Rakúska, čo nie je až tak ďaleko. 

hermes.com Hermés neponúka eshop, ale namiesto toho si môžte prísť kabelku kúpiť priamo do butiku, ktorý je najbližšie v Prahe

bafggge.jpg




 

 

Opäť ide o eshopy, ktoré su z Ameriky/Anglicka, takže zaručená je aktuálnosť, nápaditosť, a možnosť komunikovať cez sociálne siete. Všetko potrebné sa dozviete buď po prezretí daného eshopu, alebo pomocou sociálnej siete. :) 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.