Choď na obsah Choď na menu
 


Ktorý si vybrať?

 V súčastnosti je na trhu veľké množstvo eshopov zameraných na predaj oblečenia no niekedy je ťažké si vybrať. Tovar sa objednáva z rôznych krajín. My sme ich zostručnili a zaradili do troch kategórií. 
Americké/anglické : ich sortiment obsahuje tie najkreatívnejšie zároveň aj najvkusnejšie kolekcie. Problém by mohol nastať len s nevýhodným kurzom pri ktorom sa aj menšia cena tovaru môže navýšiť. Ako zistíte, že ide o americký eshop? Stránka  je písaná v angličtine a dizajn stránky je priehladnejší ako u ostatných. Vždy sa môžte  na predajcu obrátiť pomocou sociálnych sietí. Na hlavných stránkach sú pútavo nastylované modely, ktoré väčšinou už na prvý pohľad upútajú zákazníka. Nesústreďujú sa na zľavy, ale ak uverejnia sezónny výpredaj vždy stojí zato! Pri týchto eshopoch sa môžte spolahnúť na kvalitu a na dodaciu lehotu. Tu Vám uverejníme najspolahlivejšie a najlukratívnejšie eshopy. 

logo11.jpg

 topshop.com stránka určená najmä pre ženy, ponúka širokú ponuku extravagantného oblečenia za priateľné ceny. Predajca svoj tovar posiela dokonca aj na Slovensko. Odradiť vás predsa môže len poštovné, aj keď si myslím, že suma zodpovedá za rýchlosť a flexibilitu, ktorú zamestnanci spoločnosti vynaložia pri doručení vašej objednávky. 

            
                                                                                                                                                                         

http://www.asos.com/women/ Je jeden z našich najoblúbenejších eshopov. Obsahuje široký sortiment lukratívnych kúskov svoje zastúpenie tu má niekoľko uznávaných značiek. Objednávky a reklámacie Vám poskytnú do 5 dní. Ako jeden z mála posiela tovar bezplatne. 
                                            

    http://www.sheinside.com/ Tento eshop sa vyznačuje nízkými cenami a kvlaitným tovarom určeným hlavne pre teenegerov alebo pre mladých ľudí. Opäť je to jeden z mála eshopov, ktorý zasiela tovar bezplatne.ne no však dodacie lehota je priblíže 2 týždne no vďaka cenám sa to oplatí. Bohužial je však určený len pre nežné polovičky.


tumblr_mb9v05ozec1r9nvv0o1_400.gif 
obeyclothing.com patrí medzi tie drahšie, no kvalitou sa dostáva na prvé priečky eshopov bohužiaľ ak túžite po kúsku z tohto  eshopu predajca  neposkytuje objednávky na Slovensko
 


jack_wills_logo_2009.jpgjackwills.co.uk
  vychytená anglická značka, ktorá na svojom eshope dáva možnosť zakúpenia si tovaru aj pre Slovenských priaznivcov. Ceny sú však citeľne vyššie.



Slovenské a české:
ich ponuka je skromnejšia a väčšinou drahšia, a poštovné je vzhľadom na kvalitu neprimerané. No možno sa niektorým bude zdať, že nie je taká preplnená ako americké a budú spokojnejší s jednoduchým prístupom. U slovenských eshopoch je možné skontaktovať predajcu a zistiť detaily. Myslíme si, že slovenské eshopy mávajú častejšie zľavy, ktoré vystúpia niekedy až na 70%. vzhľadom na to, že predajce si nárokuje na vysoké poštovné, dodacia lehota sa niekedy navýši až na niekoľko dní cez termín. Slovenské eshopy sú väčšinou zamerané len na športový sortiment. Nás najviac zaujal:

snowboardonline_sk_logo.png 
snowboard-online.sk je spoľahlivý a svojich zákazníkov poteší malým darčekom. Ide predovšetkým o športové značky. 

 

                                                                                       http://popname.cz/cze/index.html Je jeden z najlepších českých eshopov. Eshop ponúka veľký výber zančiek ako Supra, HUF, Vans, Nike SB, Harschell. No však podľa nášho názoru sú nadcenené, ale kto je chce mať veci, ktoré ešte nikde nezoženie určite ho odporúčame, pretože nezabudájte do módy TREBA investovať.  



Ázijské
: ich ponuka je nepriehľadná. Keď už tovar otvoríme, može sa nám stať, že budeme nepríjemne prekvapení kvalitou, alebo dostanete iný tovar. Tieto stránky sú neodmysliteľnou súčasťou nákupných fanatikov, tu nájdu všetky štýly a logo značky obohatené o iný znak po prípade prišité ďalšie písmenka. Ale ľudia, ktorí chcú nakúpiť lacno a nezáleží im na značke sa cítia ako v raji. No nie  všetky sa uberejú týmto smerom lacných a nespoľahlivých eshopov, nájde sa aj pár spolahlivých.

tinydeal.com ako sme vraveli nepriehľadné, nízke ceny,ťažko sa spojiť s predajcom no nájdete tu však tovar "všeho" druhu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Can you copse the stress

(AExpinawrara, 12. 10. 2018 21:27)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-le-moins-cher-a-paris/

Blood albatross diagram

(AExpinawrara, 28. 9. 2018 12:21)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-generique-en-suisse/

What you penury to be informed apropos high blood affliction

(AKigneeHix, 8. 7. 2018 12:52)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-50-mg-tablette/